Tandoori ahjud

Tandoori ahjud - (või ka tandoor, tendir, tonir, tanur, tyndyr, dyndyr, nandir) - Kesk-Aasia, Kaukaasia rahvaste seas - savikolde, söepann, pliit toiduvalmistamiseks. Tandoorid on kuju ja otstarbega väga erinevad: mõnes küpsetatakse leiba, teises liha ja köögivilja. Need võivad olla statsionaarsed - nii maa sisse kaevatud kui ka tulekindlast savist tünni kujulised voltid ja väikesed, kaasaskantavad, kodus kasutamiseks. Esindame Amphora Tandoors grillimisseks ja muude roogade valmistamiseks õue. Amphora tandoorahja tööpõhimõte on järgmine: seest pannakse küttepuud või puusüsi, süüdatakse, tandoor kuumutatakse maksimaalsele temperatuurile, seejärel pannakse liha (linnuliha, kala, köögivili jne) hingedega varrastele või spetsiaalsed riiulid. Küpsetamisprotsess ei käi söel, vaid seinte võimsa soojusvarustuse tõttu, mis võimaldab tagada röstimise kiiruse ja ühtluse ning säilitada võimalikult palju algtoote mahlasust. Meie arvates on Tandoor Amphora parim õueahi. Selles saate küpsetada mis tahes toitu, suurepärane avatud ja suletud küpsetamise kombinatsioon annab tõeliselt hämmastava efekti - Tandoor Amphoras on väga lihtne valmistada mahlast šašlõkki, kala, köögivilju, seeni jne, küpsetada näiteks tervet lambaliha jalg või terve kana. Ainulaadne toiduvalmistamise tehnika ja ahju kvaliteetne disain rõõmustasid paljude riikide kokanduseksperte. Lisaks on Tandoor Amphora suurepärane kingitus!

Tandoori ahjud Olemas 64 toodet.

Aktiivsed filtrid